Massage

Hotstone massage

Verwen uw lichaam met een heerlijke Hotstone Hotstone massagemassage! Dit is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen. De warmte van de stenen trekt tot 4 cm in de huid, waardoor de spieren goed kunnen ontspannen, verbetert de doorbloeding, verwijdert afvalstoffen en zorgt voor stressvermindering. Met regelmatig een massage of hotstone massage verbetert uw algehele gezondheid. Het is daarbij wel belangrijk dat er regelmatig water wordt gedronken in de uren na de massage.

Hoe ziet een massage eruit? De warme basalt stenen worden eerst op uw lichaam geplaatst, waardoor de warmte diep in het lichaam trekt. Rustgevende muziek en een warme studio zorgen al voor een heerlijke ontspanning. Na ongeveer 10 minuten verwijder ik de basaltstenen en volgt een massage met warme olie en met de handen, afgewisseld met de warme basalt stenen.

Hot Stones BianCare

 

Hotstone massage lichaam € 75,- (70 min) 

Deelmassage € 55,- (45 min)


Wilt u geen gedoe met stenen?  

Ontspanningsmassage

OntspanningsmassageKies dan voor een Ontspanningsmassage om lichamelijk en geestelijk even heerlijk tot jezelf te komen. De ontspanning en de werking van de massage is ongeveer hetzelfde als bij de hotstone-massage. Het enige verschil is dat er geen extra warmte diep in de huid stroomt. Aanraking en ontspanning heeft een enorm goed effect op de algehele gezondheid en het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Doordat ik ook veel energiewerk heb gedaan, stroomt er vanzelf al helende energie door mijn handen, wat een groot bijkomend voordeel is. U zult dubbel profijt hebben van de ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage is € 55,-  (50 min)

Botanical Beauty BianCare

De Producten die ik gebruik 

tijdens de massages zijn de

natuurlijke producten van

Botanical Beauty.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close